Четвер, 28.03.2024, 22:34
Відділ освіти, молоді та спорту
Білогірської РДА
Головна РеєстраціяВхідВітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 5 » Пробіг факелоносців у Білогір'ї
14:22
Пробіг факелоносців у Білогір'ї

      Сьогодні Білогірщина взяла участь в агітаційно-пропагандистському пробігу факелоносців Олімпійського вогню, ветеранів спорту, який присвячений 70-й річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Захід проводився з метою увіковічнення пам'яті та вшанування полеглих воїнів Другої світової війни, популяризації і розвитку оздоровчого та спортивного бігу серед жителів області.
       Учасники акції у під час забігу подолали дистанції у смт. Білогір’я та у смт. Ямпіль. Тут до пробігу долучилися юні спортсмени – учні Білогірського НВК та Ямпільської загальноосвітньої школи й усі бажаючі. В районному центрі учасників пробігу зустрічали заступник голови районної державної адміністрації В. Ярощук, заступник голови районної ради В. Васильчук, учні навчальних закладів, представники місцевого самоврядування, почесну місію виконали як представники місцевого, так і обласного ветеранських рухів. Із уст високоповажних гостей присутні – учнівська молодь, їхні наставники, – почули правдиві промови, гасла, особистісні розповіді про горе та шкоду, завдані війною. Молоді люди отримали напутні слова.
         В. Ярощук звернувся до присутніх з вітальним словом: «Шановні Ветерани, учасники пробігу та всі присутні! Вже минуло 70 років від тих кривавих подій, що хвилею прокотилися Європою та Україною, забравши життя мільйонів людей, багато воїнів загинуло в боротьбі проти нацизму, багатьох було замордовано в застінках тоталітарних режимів. Проте, вони не зламалися й боролися  до перемоги за наше з Вами мирне життя.
З кожним роком все менше й менше залишається сивочолих ветеранів – останніх свідків тих подій. Їм на зміну приходять інші – учасники Антитерористичної операції, воїни, що захищають нашу країну від російських найманців та терористів.
Напередодні Дня пам’яті й примирення, Дня Перемоги дозвольте привітати наших ветеранів зі святом, побажати їм здоров’я й довгих-довгих років життя та мирного неба над головою.»
Також, до присутніх звернулися: голова президії обласного відділення Міжнародної Асоціації ветеранів фізичної культури та спорту Віктор Барбалюк, учасник пробігу, голова Білогірської районної організації ветеранів М. Максимчук, заступник голови районної ради В. Васильчук та інші.
З Білогіря спортсмени вирушили до смт. Ямполя, де також вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу Слави.
Всі присутні висловили надію, що конфлікт, який триває на Сході України незабаром завершиться і, що на нашій землі запанує мир, добробут та злагода.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                           За матеріалами Шайноги О. М. - завідувача сектору інформаційної діяльності

                                                                                                                                   та комунікацій з громадськістю

Переглядів: 520 | Додав: bilogirya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz
    Выбрать язык / Choose language:
    Russian
    English
    French
    German
    Japanese
    Italian
    Portuguese
    Spanish
    Danish
    Chinese
    Israel
    Arabic
    Czech
    Estonian
    Belarusian
    Latvian
    Greek
    Finnish
    Serbian
    Bulgarian
    Turkish
    Получить кнопку|Get button