Четвер, 28.03.2024, 13:24
Відділ освіти, молоді та спорту
Білогірської РДА
Головна РеєстраціяВхідВітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви доцільним повернення до 11 - річного терміну навчання?
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 28 » Конференція педагогічних працівників Білогірського району
13:10
Конференція педагогічних працівників Білогірського району
      28 серпня 2013 року у залі районного будинку культури відбулася традиційна   педагогічна конференція, у роботі якої взяли участь голова районної державної адміністрації Курсов В.І. , голова районної ради Янишина Л.В., директор районного центру зайнятості Тищук Л.П., делегації з усіх навчальних закладів району,  члени колегії відділу освіти, ветерани педагогічної праці та молоді спеціалісти.

Перед початком конференції учасники мали змогу ознайомитись з виставкою , на якій було представлено матеріали передового педагогічного досвіду кращих вчителів району та учнівськими роботами декоративно-прикладного  та вжиткового мистецтва.

За традицією з нагоди свята  покладено квіти до пам’ятників Т.Г.Шевченка та пам’ятників загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни.

Із вітальним словом до учасників конференції звернувся голова  райдержадміністрації Курсов Валерій Іванович. У своєму виступі він зокрема зазначив, що значну роль у реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича відведено саме освітянам, які, забезпечуючи реформування освітньої галузі, підвищуючи якість навчально-виховного процесу, закладають основи для подальшої розбудови  Української держави. Валерій Іванович побажав кожному керівнику, кожному вчителю, хто працює над примноженням досягнень району  в галузі освіти вагомих здобутків на освітянській ниві.


  Голова районної ради Янишина Людмила Василівна привітала освітян Білогірщини з початком нового навчального року. Вона зазначила, що завдяки спільним  зусиллям районної ради, її виконавчого комітету, депутатів і відділу освіти, молоді та спорту зроблено чимало у ході підготовки навчальних закладів до нового 2013-2014 н.р. Людмила Василівна побажала  педагогам району міцного здоров"я, творчих успіхів та  вагомих досягнень  в ході організації навчально-виховного процесу.

Із доповіддю «Про  стан готовності  навчальних закладів до нового 2013-2014 навчального року, поетапного впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти, нового Державного стандарту базової та середньої освіти"  виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації М.Кабанова.

В обговоренні доповіді взяли участь: директори В"язовецької і Гулівецької ЗОШ 1-Ш ст. Троян В.І. та Мельник Л.С., заступник директора з навчально-виховної роботи Денисівської ЗОШ 1-П ст. Романюк Г.Ю., вчитель початкових класів Юровецької ЗОШ 1-Ш ступенів Молодик В.В., вчитель хімії та біології Білогірського НВК Баранчук С.О., завідувачка   Воробіївським   ДНЗ Денисюк Л.В.,  директор Будинку творчості школярів Ковальчук Л.П. та директор районного центру зайнятості Тищук Л.П.










На завершення було ухвалено рекомендації районної педагогічної конференції. Силами педагогічних працівників  та учнів  був даний змістовний концерт.


Переглядів: 637 | Додав: bilogirya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz
    Выбрать язык / Choose language:
    Russian
    English
    French
    German
    Japanese
    Italian
    Portuguese
    Spanish
    Danish
    Chinese
    Israel
    Arabic
    Czech
    Estonian
    Belarusian
    Latvian
    Greek
    Finnish
    Serbian
    Bulgarian
    Turkish
    Получить кнопку|Get button