Вівторок, 23.04.2024, 16:45
Відділ освіти, молоді та спорту
Білогірської РДА
Головна РеєстраціяВхідВітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви доцільним повернення до 11 - річного терміну навчання?
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 2 » Здрастуй, літо!
17:37
Здрастуй, літо!

        На Білогірщині почали діяти пришкільні табори. Для організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей у таборах працюють гуртки, проводяться різноманітні ігри та конкурси. Також діти зможуть відвідувати бібліотеки, парки і ходити на екскурсії. Особлива увага приділяється діям соціально-незахищених категорій. Група дітей відпочиватиме  в стаціонарному оздоровчому таборі «Дністровська чайка» Кам’янець-Подільського району та «АИСТ» Одеської області.

        Перший день роботи таборів був приурочений Міжнародному дню захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з  найголовніших наших обов’язків.

        У Білогірському НВК «Середня загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів ім. І.О.Ткачука на лінійці були присутні В. Панасюк – начальник служби у справах дітей та Н.Соколюк – заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту.

        У своєму виступі Н. Соколюк зазначила, що в цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Ми робимо свято, щоби послухати дітей та інколи в них повчитися.

        В. Панасюк відмітила, що День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

        Під час роботи в пришкільному таборі на базі Білогірського НВК проводилися пожежно-практичні навчання. Працівники пожежно-рятувальної служби на практиці показали, як потрібно діяти в надзвичайній ситуації. За легендою: учні НВК були заблоковані в актовій залі під час пожежі. Рятувальники запасним виходом проникли в приміщення, розділившись на дві групи евакуювали дітей та локалізували місце пожежі. 

         Діти, які були присутніми на даних заходах отримали багаж знань та позитивних емоцій.




 

Переглядів: 551 | Додав: bilogirya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz
    Выбрать язык / Choose language:
    Russian
    English
    French
    German
    Japanese
    Italian
    Portuguese
    Spanish
    Danish
    Chinese
    Israel
    Arabic
    Czech
    Estonian
    Belarusian
    Latvian
    Greek
    Finnish
    Serbian
    Bulgarian
    Turkish
    Получить кнопку|Get button