Четвер, 18.04.2024, 08:36
Відділ освіти, молоді та спорту
Білогірської РДА
Головна РеєстраціяВхідВітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи готові ви до проходження ЗНО?
Всього відповідей: 59
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 31 » Відбулася підсумкова колегія відділу освіти, молоді та спорту
10:45
Відбулася підсумкова колегія відділу освіти, молоді та спорту

    28 серпня 2015 року у великому залі районної державної адміністрації відбулася підсумкова колегія відділу освіти, молоді та спорту .

    Свою доповідь «Про підсумки розвитку освітньої галузі за минулий навчальний рік та визначення завдань на новий період» начальник відділу освіти молоді та спорту О. Баранчук розпочала переглядом відеоролику, у якому батьки та учні діляться своїми думками щодо того, якою вони бачать сучасну школу. Після цього начальник відділу проаналізувала роботу педагогічних колективів району та окреслила завдання на новий навчальний рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її доступності.

      Зі співдоповідю виступила завідувач районного методичного кабінету Н. Артемчук.  Вона підсумувала досягнення на обласних учнівських олімпіадах, вчительських конкурсах та звернула увагу на впровадження інноваційних підходів та технологій до методичної роботи.

        В обговоренні доповіді взяли участь завідуюча Білогірським дошкільним  закладом №1 «Сонечко» комбінованого типу Т. Рачок, директор Перерослівської ЗОШ І – ІІІ ступенів М. Панасюк, заступник директора Білогірського НВК «середня загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів ім.. І. Ткачука, гімназія» А. Костушевич.

      Голова районної державної адміністрації А. Кузьменко, подякувала усім керівникам за гарну підготовку навчальних закладів до початку нового навчального року  та  запевнила, що  готова до спілкування з кожним, прийняти, як належне, конструктивні пропозиції з усіх питань життєдіяльності району.

      Голова районної ради Л. Янишина зазначила, що суспільство все більше усвідомлює значення освіти як головного чинника розвитку країни, а освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави.

      Голова ради сприяння розвитку сприяння освіти С. Іващук звертаючись до освітян  зазначив, що проведення серпневої колегії є гарним приводом для того, щоб не тільки обговорити проблеми, що існують, а й спільно напрацювати основні шляхи, які б сприяли покращенню освітньої галузі району вцілому.

    Під час колегії привітали директора будинку творчості Л. Ковальчук із присвоєнням танцювальному колективу «Перлинка» почесного звання «Зразковий художній колектив». Привітав колектив  голова ради сприяння розвитку сприяння освіти С. Іващук, виділивши на його розвиток 5 тис. грн.

      З нагоди початку навчального року усі виступаючі бажали освітянам міцного здоров’я, гарного настрою, натхнення та творчих здобутків на педагогічній ниві.

 

Переглядів: 578 | Додав: bilogirya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz
    Выбрать язык / Choose language:
    Russian
    English
    French
    German
    Japanese
    Italian
    Portuguese
    Spanish
    Danish
    Chinese
    Israel
    Arabic
    Czech
    Estonian
    Belarusian
    Latvian
    Greek
    Finnish
    Serbian
    Bulgarian
    Turkish
    Получить кнопку|Get button