Середа, 24.04.2024, 22:52
Відділ освіти, молоді та спорту
Білогірської РДА
Головна РеєстраціяВхідВітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви доцільним повернення до 11 - річного терміну навчання?
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 3 » Свято обдарованої учнівської молоді "Зірки надії!"
16:28
Свято обдарованої учнівської молоді "Зірки надії!"

    Зірки надії. Саме під такою назвою 3 червня у районному Будинку культури відбулося районне свято обдарованої учнівської молоді. Це свято всіх тих, хто своєю наполегливою працею зміцнював знання, примножував здобутки та піднімав престиж району на освітянській ниві. Захід пройшов за сприяння громадської ради сприяння розвитку освіти (голова ради – Сергій Іващук).

            Хвилиною мовчання вшанували  пам'ять загиблих воїнів в зоні АТО.  Весь зал схилив голови перед тими, хто віддав своє життя за цілісність України.

          Розпочали святкову церемонію вітаннями голова Білогірської райдержадміністрації Алла Кузьменко, голова районної ради Людмила Янишина та  член громадської ради сприяння розвитку освіти Володимир Матвієць. Вони також нагородили призерів обласного етапу конкурсу-захисту робіт учнів-членів Малої академії наук України.

      Радник голови районної ради Віра Васильчук та голова  громадської ради сприяння розвитку освіти Сергій Іващук вітали переможців обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних  дисциплін.

       Спортивну гордість району нагороджували член громадської ради сприяння розвитку освіти Володимир Шеремета та учасник антитерористичної операції на сході України Роман Сливоцький.

       Творчих та талановитих вихованців вітали директор районного будинку культури Микола Хоменко та  Володимир Матвієць.

      Щирі слова вдячності за щоденну працю педагогів прозвучали від завідувачки методичним кабінетом Надії Артемчук та голови районної  профспілки працівників освіти Бориса Огородніка.

         Під час свята вшановували не лише здобутки учнів та вчителів, а й адресували щирі слова вдячності батькам переможців за те, що вони щодня, щогодини, не шкодуючи сил, з великим терпінням та любов’ю дбають про виховання та навчання своїх дітей, є їх гідними наставниками і порадниками.

       Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Баранчук висловила вдячність батькам за  терплячість та постійну підтримку,  за те, що створюють  умови для їхнього гармонійного розвитку: атмосферу любові,  довіри, уваги до потреб та інтересів дітей.  Адже обдаровані діти — не просто носії таланту, це наше майбутнє.

       Вперше відділом освіти, молоді та спорту ініційовано визначення переможців у 4-х номінаціях: «Ерудит року», «Дослідник року», «Кращий вчитель року», «Краща школа 2015».

         Юних поетів Білогірщини вітав представник громадської організації «Сяйво перлини» Валентин Лосовський.

       Усі діти та  їх наставники, які гідно представляли район на різних етапах конкурсів і змагань, були відзначені грошовими винагородами, грамотами.

       Впродовж всього свята гостям дарували гарний настрій учнівські колективи району, які дивували всіх майстерним виконанням пісень, танцювальних номерів. Зал щиро вітав артистів, винуватців урочистостей – обдарованих дітей та їхніх педагогів, які ростять,  виховують і підтримують  таку талановиту юнь.

      Сьогоднішні перемоги білогірських школярів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Їм відкривати всесвітні таємниці, сягати нових вершин, розбудовувати рідну країну.

Переглядів: 712 | Додав: bilogirya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz
    Выбрать язык / Choose language:
    Russian
    English
    French
    German
    Japanese
    Italian
    Portuguese
    Spanish
    Danish
    Chinese
    Israel
    Arabic
    Czech
    Estonian
    Belarusian
    Latvian
    Greek
    Finnish
    Serbian
    Bulgarian
    Turkish
    Получить кнопку|Get button